Kumpulan Informasi Kesehatan Anda

Senin, 16 Maret 2015

Kata Kata Lucu Bahasa Padang (Kata Kata Minang)

Kata Kata Lucu Bahasa Padang (Kata Kata Minang)
Kata Lucu Yang berbahasa minang (padang) ini sengaja aku postingkan utk sobat semuanya yang dapat berbahasa Minang, Kata lucu bahasa minang dengan kata lucu umum hampir ngga ada bedannya, bedannya cuma bahasanya saja & kata lucu bnahasa miang ini bisa sampean gunakan sebagai bahan lucu sehari-hari dikala anda sedang berkumpul bersama teman-teman dan bingun kepingin mencari bahan yg lucu utk ditertawakan Karna itulah abdi mempostingkan khusus untuk engkau yg sedang membutuhkan kelucuan.
Kata Kata Lucu Minang

Nantikanlah


Dan bagi kamu yang sedang mencari atau mau mengetahui tentang Kata Kata Lucu Bahasa Padang (Minang) dibawah ini aku sudah siapkan untuk anda yang membutuhkannya, lansung saja kita simak Kata Kata Lucu Bahasa Padang dibawah ini.
Jan sombong bana gaya diak, Kumayan saeribu cieknyo, manjek dindiang biko.
Manilunkuik jo manilantang hanya wajahmu yg terbayang.
Bialah uda jadi kumbang Ciyik, asa adiak namuah jadi bungo ciyik ayam.
Bungo Butuih Aia untuak iduik, tetapi uda hanyo butuih adiak untuak totap dapat iduik.
Anak urang tanjuang andaleh, pai kabalai harilah sanjo, bia abih bialah tandeh hati den kanai ka ba`a juo.
Cinto uda ka adiak tuh bacando garam dilauik, Indak nampak ndek mato tapi bisa dirasoan.
Jan sapo juo den, Aden sadang ndak mut kini ko`a.
Cakak buliah, CARAI indak buliah do lah sayang.
INDONESIA ko punyo 33 provinsi, 17.508 pulau, 238 juta jiwa penduduk, yo ndak mungkin den marokan kau do.
Trus gue musti bilang ondeh mande gitu.
Pasan untuk induak”, simpan batu lado elok” biko diasah pulo ndek apak paja jadi batu cincin.
Cinto uda ka adiak bagaikan paragede di lembah anai, Angek Taruihhh.
Indak dapek musim basiang musim manyabik den nanti juo, ndak dapek katiko surang baranak ampek den nanti juo.http://www.bedroomdesignideass.com/decorations/bedroom-decor-ideass/
Vespa uda nan mandaki, manga angok adiak pulo nan sasak.
Pikia lo lah perasaan den nyak, P4NT3k.
Cuma nasi padang yg ngerti perasaan ku ketika ini.
Antara aku, kamu, dan paja BARUAKtu.
UDA indak punyo oto do diak, uda punyo metic buruaknyo diak.
Dilua nampaknyo sanang, didalam hati luko denai suruakkan.
Ba`a kareh bana ko diak.
Cinto uda ka adiak bacando bulu katiak, Jiko di cukua inyo totap tumbuah juo baliak.
Ba`a manakuikan bana adiak kini koh, uda tuh takuik kalau adiak pai dari uda.
Adiak tuh bisa diibaratkan bacandi ciyik iduang serta uda sbagai ampu jari, serta uda akn mancari adiak samapai dapek.
Buliah uda batanyo diak, adaik pake kartu hp apoyo, ba`a ndek kuek bana sinyal nyo koh sampai tambuih ka hati uda.
Ang buruak yo lamak ado alasan untuak jomblo, aden apolah ka de jadian alasan untuak jomblo samantaro den gagah.
Manuruik aden yo mantan yg indah tu mantan yang namuah diajak pacaran.
Diam tu ameh, ameh tu kuniang, kuniang tu Ciik, jadi sia yang suko diam pasti inyo sdang sa ciyik.
Bakato urang tuo jan manikah jo urang sakampuang, Kalau manikah cukuik jo ciek padusi sajo.
nantikanlah

Itulah sedikit ulasan Kata Kata Lucu Bahasa Padang (Kata Kata Minang) yg bisa abdi postingkan utk anda semuanya, semoga Kata Kata Lucu Miang diatas dpt berguna & berguna bagi lw semuanya, Serta jangan lupa share juga kata kata diata ke fb, twitter & Google+ plus anda.
Kata Kata Motivasi Untuk Sukses Terbaru 2015 Buat Pacar Bedroom Decor Ideas

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Kata Kata Lucu Bahasa Padang (Kata Kata Minang)

0 komentar:

Poskan Komentar